Robotoplossingen

Complete productie automatiseringen gaan niet vaak meer zonder robotica. Flexibele processen, verantwoorde investeringen en snelle implementaties zijn de uitgangspunten. Wij bieden u de expertise en ervaring in de complete range aan de huidige mogelijkheden. In het bereik van 1 kg tot meer dan 200 kg product handeling is er altijd een passende robot.

UNIVERSAL ROBOTS     

De vernieuwende Universal Robots zijn er in 3 types te weten UR3, UR5 en UR10.
De UR3, het nieuwste desktopmodel met een draagvermogen van 3 kg en een bereik van
500 mm, is bij uitstek geschikt voor precisietaken waarbij robots en mensen zij aan zij werken. De eindas van deze robot heeft een oneindige rotatie waardoor dure gereedschapstoepassingen in het assemblageproces overbodig zijn.
De UR5 is geschikt voor pick en place handling tot 5 kg en de UR10 robot voor een product handling tot 10 kg. Alle drie types zijn multi inzetbaar en ook zeer geschikt voor het beladen van pallets. 
Vooruitstrevend door haar mobiliteit, de gemakkelijke programmering en interactie tussen mens en robot maakt dat er nieuwe mogelijkheden onstaan met deze robots!

FANUC ROBOTICS

Het meest solide en moderne merk is zonder twijfel Fanuc. Deze 6-assige industriële robots vinden we op veel plaatsen in de productie industrie. Gegarandeerde solide en stabiele productie met deze robot. Gibas Automation staat garant voor jarenlange support.

voorbeeld van een 

Volautomatische assemblage cel met de robot als centrale manipulator