3-Finger Grippers

Robotiq, 3-Finger Adaptive

Robotiq Force sensoren

FT150 en FT300

Snelle integratie met UR

 

Robotiq Grippers

Gibas is de verdeler voor Nederland, België en Luxemburg betreffende Robotiq Robot Grippers. De vertegenwoordiging bestaat uit Adaptive 2- en 3-Finger Robot Grippers en Force sensoren. Grippers zijn eenvoudig te koppelen aan nagenoeg alle merken robotarmen.

Deze Adaptive gripper is een multi-tool voor de handling van producten. Het product is eenvoudig te integreren in iedere industriele robotarm. Verschillende vormen producten binnen de maatvoeringen kunnen worden opgepakt zonder mechanische verstellingen. Te denken valt aan rond, vierkant, multivormen, hard en soft.

Toepassingen zijn veelal in de productie industrie, machinefabrieken en logistieke bedrijven die veel varianten producten handlen. Pick en Place handelingen en assemblage automatisering. De grijperbekken kunnen zowel de binnenzijde als de buitenzijde van een product vastklemmen.

De Force sensoren FT150 en FT300 zijn bestemd voor nauwkeurige kracht en koppelmetingen. Tot 300N. Ook hier is een eenvoudige integratie mogelijk met Universal Robots. 

Kijk verder op de website www.robotiq.com voor toepassingvoorbeelden. Voor meer gedetailleerde informatie, een demo of een offerte kunt u ons uiteraard ten allen tijde contacten.

                                                   

ENCOMPASSION - PARALLEL - INSIDE - OUTSIDE

 

2-Finger Grippers

Robotiq-85, 2F Gripper

Nieuw: de -140 Gripper

Encompassing Objects