Gibas Tools

Uw partner voor verspanende gereedschappen

De vele turnkey-projecten binnen de Gibas-groep resulteerden in 2009 tot de oprichting van handelsonderneming Gibas Tools, tegenwoordig gevestigd in Nijkerk. Zelfstandig opererend, met een eigen totaalpakket in verspanende gereedschappen. Exclusief en toonaangevend voor de Benelux.
 
Het uitgebalanceerde en hoogwaardige programma bestaat onder andere uit Toolmanagement, Cutting tools, Clamping tools, Tooling Systems en Industrial Fluid Management.
 
Innovatieve fabrikanten staan ons voortdurend terzijde met nieuwe ideeën en producten. Door deze know-how naar haar klanten te vertalen in een optimale service en technische begeleiding heeft Gibas Tools zich een betrouwbare partner getoond voor klanten die zich voornamelijk bevinden in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Maar ook binnen de luchtvaartbranche en fijnmechanische bedrijven is Gibas Tools een belangrijke sleutel gebleken tot een succesvol laten verlopen van verspaningsprocessen.
 

Innovatie

De medewerkers van Gibas Tools worden dagelijks getraind en op de hoogte gehouden van de vele noviteiten binnen de markt. Door de synergie binnen de Gibas-groep worden trends op het gebied van machines vroegtijdig gesignaleerd, zodat kan worden ingespeeld op de vraag naar de daarbij benodigde gereedschappen.
In Nijkerk beschikken we over een eigen trainingscentrum waar (product)seminars worden verzorgd, eventueel toegespitst op speciale wensen en eisen van onze klanten.
 

Webshop

De webshop biedt de mogelijkheid om op ieder gewenst tijdstip artikelen te bestellen. Om een correcte levertijd te waarborgen wordt de voorraad continu op peil gehouden.
 

Media