20230516_072409784_iOS

Nakamure-Tome | Partner in CNC-machines

sitelogo-en (1)
sitelogo-en (1)

Nakamure-Tome | Partner in CNC-machines

Nakamura-Tome, opgericht in 1949, is één van de grootste bedrijven in de productie van innovatieve CNC-draaibanken en multitasking machines. Gevestigd in Kanazawa, Japan, beschikt het bedrijf over meer dan 400 toegewijde medewerkers. Nakamura-Tome onderscheidt zich door gebruiksgemak in programmeren en bedienen, wat bijdraagt aan hun succes.

Download brochure
20230516_072409784_iOS

Veelzijdige bewerkingsmachines voor diverse toepassingen

Nakamura-Tome levert een uitgebreid assortiment aan CNC-machines, waaronder multitasking machines met freesspindel, turret type multitasking machines en turret types van 1 tot en met 3 turrets. Deze machines zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende sectoren, van de automobielindustrie tot de luchtvaart en medische technologie. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het brede productaanbod van Nakamura-Tome zorgen ervoor dat klanten een op maat gemaakte oplossing kunnen vinden die perfect aansluit bij hun productiebehoeften. Door voortdurend te investeren in onderzoek en ontwikkeling streeft Nakamura-Tome ernaar om de prestaties en efficiëntie van hun machines te blijven verbeteren, waardoor ze een betrouwbare partner zijn voor bedrijven wereldwijd.

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1