IMG_1837

NS Tool

NSTool_logo
NSTool_logo

NS Tool

NS Tool staat bekend om zijn hoogwaardige hardmetalen frezen voor ultra-precisiebewerkingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan frezen, ontwikkeld voor het bewerken van driedimensionale producten. NS Tool levert frezen in verschillende vormtypen, variërend van 0,01 mm tot 6 mm, en voorzien van de gepatenteerde Mugen-coating.

IMG_1837

Uitmuntende precisie en hoge kwaliteit

NS Tool frezen zijn ontworpen voor de meest veeleisende bewerkingen en bieden indrukwekkende precisie en prestaties. Met de gepatenteerde Mugen-coating kunnen materialen met een hardheid van 70 HRC bewerkt worden. NS Tool kenmerkt zich onder andere door:

Ultra-precisiebewerkingen
Grote verscheidenheid aan vormtypen
Innovatieve Mugen-coating voor het bewerken van harde materialen

Met NS Tool kun je rekenen op hoogwaardige producten en hoge standtijd. Dankzij hun jarenlange ervaring en toewijding aan innovatie, blijft NS Tool nieuwe oplossingen ontwikkelen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Kies voor NS Tool en profiteer van de vele voordelen die deze gereedschappen bieden voor jouw bewerkingsprocessen.

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1