Terug naar overzicht verhalen

/Soflex   /Fehlmann   /Schunk   /Interview   /Metaal & Maak   /Turn-Key   /Fanuc  

VDL GL: Volledig geautomatiseerde productiecel

VDL GL: Volledig geautomatiseerde productiecel

Terug naar overzicht verhalen

Wij nemen je graag mee naar de geavanceerde productiecel die we hebben geleverd bij VDL GL Precision B.V. Het project omvatte alles, van ontwerp tot realisatie, en werd uitgevoerd door Gibas. Lees verder om te ontdekken hoe deze samenwerking heeft geleid tot een efficiënte en volledig geautomatiseerde productiecel. Bekijk de video om het resultaat te zien.

De uitdaging

VDL GL Precision zocht naar een hoog nauwkeurige, geavanceerde productieoplossing om de efficiëntie te verhogen en de productiekwaliteit te waarborgen. Ze hadden behoefte aan een volledig geïntegreerde en geautomatiseerde cel die eenvoudig kon worden uitgebreid in de toekomst.

"Met Gibas hebben we een sprong vooruit gemaakt in productie-efficiëntie; hun geavanceerde cel overtreft onze verwachtingen en legt de basis voor toekomstige groei." - VDL GL

De oplossing

Gibas heeft een productiecel geleverd die bestaat uit vier Fehlmann AG Versa 645 bewerkingscentra, met de mogelijkheid om uit te breiden naar zes stuks. Daarnaast bevat de cel een 10.000 liter filterinstallatie, een centrale afzuiginstallatie, een koelinstallatie, een meetmachine en een eigenbouw wasmachine. De volledige cel wordt aangestuurd door SOFLEX, wat zorgt voor een naadloze integratie en bediening van verschillende componenten. Hierdoor kan VDL GL Precision efficiënt werken en optimaal produceren.

Resultaat

Dankzij de geavanceerde productiecel die wij hebben gerealiseerd, heeft VDL GL Precision een significante verbetering in productie-efficiëntie en -kwaliteit ervaren. De cel is eenvoudig uit te breiden en kan zich aanpassen aan de groeiende behoeften van het bedrijf.

Bovendien heeft de succesvolle implementatie van deze productiecel geleid tot een vervolgopdracht. VDL GL Precision heeft inmiddels een nieuwe productiecel besteld, die bestaat uit vijf Fehlmann Versa 645 machines. Wij zijn erg trots op deze realisatie en het vertrouwen wat VDL GL Precision in ons heeft

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1