Fehlmann_Machines

Fehlmann

FEHLMANN
FEHLMANN

Fehlmann

Fehlmann, opgericht in 1930, is een gerenommeerd Zwitsers familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van nauwkeurige bewerkingscentra. Met meer dan 12.000 geleverde machines wereldwijd, staat Fehlmann bekend om hun hoge mate van verticale integratie en optimale precisie, voortkomend uit de productie en assemblage in hun fabriek in Seon, Zwitserland.

Download brochure
Fehlmann_Machines

Zwitserse precisie in hoogwaardige bewerkingscentra

Fehlmann levert een breed assortiment aan bewerkingscentra, waaronder portaalontwerp bewerkingscentra en freesmachines. Hun producten worden gebruikt in diverse sectoren, zoals auto-, elektronica-, voedingsmiddelen-, luchtvaart-, medische- en semiconductorindustrie, waar nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn. Fehlmann garandeert optimale precisie door de ontwikkeling, productie en assemblage volledig in hun Zwitserse fabriek uit te voeren, waarbij ze zelf hun eigen onderdelen en componenten vervaardigen.

Dit resulteert in een uitstekende kwaliteitscontrole en gestroomlijnde productieprocessen. Kies voor Fehlmann en profiteer van de uitzonderlijke kwaliteit en nauwkeurigheid van Zwitserse bewerkingscentra in jouw productieproces.

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1