MullerKarleProducten

Müller Karle

LogoMuller-01
LogoMuller-01

Müller Karle

Müller Karle, opgericht in 1990, is een erkende expert op het gebied van minimaalsmering. Wereldwijd vertrouwen diverse industrieën op de ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid van hun minimale smeersystemen, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Dit Duitse bedrijf biedt oplossingen die zowel grote productiebedrijven als kleine en middelgrote ondernemingen ondersteunen.

MullerKarleProducten

Een nieuwe industriële standaard vooruitstrevend

Bij Müller Karle draait alles om het verbeteren van jouw productieproces met minimale smeertechnologie. Deze technologie, die wordt gebruikt om de wrijving te verminderen tijdens het vervaardigen van producten, is zowel economisch als ecologisch voordelig. Door gebruik te maken van minder dan 20 ml koelsmeermiddel per uur, helpt de technologie om de kosten voor het onderhoud en de verwijdering van koelmiddelen te minimaliseren. Tegelijkertijd blijft jouw werkomgeving schoon, omdat de spanen en het werkstuk bijna droog blijven.

Müller Karle biedt een reeks van systemen - zoals Modulair, Basis en BMO - die flexibel kunnen worden aangepast aan verschillende productieomstandigheden. Deze systemen zijn ontworpen voor een optimale koelmiddeltoevoer naar de verspanende gereedschappen. Door het verbeteren van het koelproces, verhoog je de efficiëntie van je productie en realiseer je kostenbesparingen.

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1