OKKVP9000_1-1

NIDEC OKK

Nidec_Green_RGB
Nidec_Green_RGB

NIDEC OKK

NIDEC OKK , opgericht in 1915, is een toonaangevende Japanse fabrikant van hoogwaardige horizontale en verticale bewerkingscentra. Gevestigd in Itami, Japan, staat NIDEC OKK bekend om zijn expertise en toewijding aan kwaliteit, waarbij de belangrijkste componenten, inclusief spindels, in eigen huis worden geproduceerd.

Download brochure
OKKVP9000_1-1

Toepassingen en industriële oplossingen van NIDEC OKK

NIDEC OKK's uitgebreide productlijn van 5-assige bewerkingscentra, horizontale bewerkingscentra en verticale bewerkingscentra biedt geavanceerde technologie en efficiënte oplossingen voor een breed scala aan industrieën. Hun machines zijn ideaal voor de automotive-, lucht- en ruimtevaart-, medische-, elektronica en energie-industrie. Klanten vertrouwen op NIDEC OKK's precisie bewerkingsmachines voor de productie van kwalitatief hoogwaardige, complexe onderdelen. Dankzij hun ervaring en vakmanschap levert OKK betrouwbare, duurzame machines die helpen de productiviteit en efficiëntie te verhogen in veeleisende productieomgevingen.

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1