AxoFilters

AXO Filtertechniek

AxoLogo
AxoLogo

AXO Filtertechniek

Ben je bekend met AXO Filtertechniek? Als toonaangevende specialist in lucht- en vloeistoffiltratie binnen industriële processen, houden ze productieomgevingen schoon en veilig. We zijn de officiële Benelux distributeur van Micronfilter, een gerenommeerde fabrikant van filtratieoplossingen. Onze focus ligt op maatwerk en kwaliteit, ondersteund door een servicegerichte benadering en technische expertise.

AxoFilters

Houd je productieomgeving schoon

We denken met je mee, bepalen samen de beste oplossing en ontzorgen je volledig van aanvraag tot installatie. Onze aanpak is gebaseerd op kwaliteit, duurzaamheid en kostenbesparing.

Deze filtratieoplossingen variëren van olieskimmers en olieafscheiders tot gereedschappen en toebehoren voor de metaalverwerkende industrie. Het assortiment biedt zowel standaardproducten als maatwerkoplossingen, afgestemd op jouw specifieke wensen en uitdagingen.

Onze technische adviseurs kunnen na installatie van de systemen en advies geven over het gebruik ervan. Wij zorgen ervoor dat jouw productieomgeving gezond, veilig en in overeenstemming met de nieuwste regelgeving is.

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1