IMG_2532-1

EasyRobotics

easyrobotics-logo-esps
easyrobotics-logo-esps

EasyRobotics

Bij EasyRobotics staat gebruiksgemak voorop. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van betrouwbare en eenvoudig te implementeren deelsystemen om standalone robotoplossingen te bouwen. Gibas kent de kracht van EasyRobotics en gaat graag samen met je in gesprek om je bedrijfsautomatisering te optimaliseren en de efficiëntie te verhogen.

Download brochure
IMG_2532-1

Plug & Produce

De voordelen van EasyRobotics bestaan uit een eenvoudige integratie, inpasbaarheid in je bestaande productie en betrouwbare prestaties. Door de gebruiksvriendelijke ontwerpen kunnen bedrijven snel profiteren van de voordelen van standalone robotautomatisering.

De producten van EasyRobotics worden gebouwd naar de visie ‘plug & produce’. Zo is bijvoorbeeld de ProFeeder ontwikkeld om in combinatie met een cobot van Universal Robots een volledig geautomatiseerde buffer te creëren voor machinebelading. Ideaal voor kleine producten met een korte cyclustijd.

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1