Machines-Willemin-Macodel-all

Enabled Robotics

ER-logo_ER-logo (blue text)-01
ER-logo_ER-logo (blue text)-01

Enabled Robotics

Enabled Robotics biedt innovatieve, flexibele en betrouwbare automatiseringsoplossingen voor logistieke en productie workflows. Hun ER-FLEX Autonome Mobiele Robot kunnen zelfstandig of in vloot opereren en worden beheerd door hun eigen software, die integreert met uw IT-beheersystemen. Hiermee is Enabled Robotics een ideale keuze voor uiteenlopende sectoren en industrieën.

Download brochure
enabled_robotics_robot1_web

ER-Flex te gebruiken voor meerdere locaties

De ER-FLEX van Enabled Robotics biedt flexibiliteit en betrouwbaarheid, dankzij eenvoudige programmering en het vermogen om 24/7 te werken zonder onderbrekingen.  De robot kan gemakkelijk worden opgeschaald naar meerdere locaties en workflows, terwijl de constante feedback aan het IT-beheersysteem voor traceerbaarheid zorgt. Bovendien kan de cobot meerdere werkstations bedienen en belastende taken van mensen overnemen, wat zowel de efficiëntie als de benutting maximaliseert. Met een slimme planning en ontwerp kan de ER-FLEX volledig autonoom werken, ook tijdens nachtelijke uren. 

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1