EppingerProduct

Eppinger

EppingerLogo
EppingerLogo

Eppinger

Eppinger, wereldmarktleider in zijn sector, is gespecialiseerd in precisiegereedschap voor draaibanken. Van gereedschapshouders en gereedschap systemen tot tandwieltechnologieën, draaitafels voor machinetools en speciale precisietandwielen - de producten en oplossingen van Eppinger Group zijn onmisbaar in de industriële productie.

EppingerProduct

Deskundige oplossingen voor geavanceerde productie

Of het nu gaat om vaste en aangedreven gereedschapshouders of complete gereedschapssystemen, kegelwielen - met name spiraal-, hypoid- en zerol tandwielen, draaitafels voor machinetools of speciale precisietandwielen zoals hoektandwielen en coaxiale tandwielen, de producten en oplossingen van Eppinger zijn essentieel in machine- en installatietechniek, robotica en CNC-technologie. Eppinger, met bijna 500 medewerkers wereldwijd, is een van de toonaangevende bedrijven in de ontwikkeling en productie van gereedschapshouders voor CNC draai- & freescentra en precisietandwielen op het hoogste niveau. Dit bedrijf biedt individuele en end-to-end oplossingen uit één bron - van ontwikkeling en ontwerp tot productie, waardoor klanten wereldwijd worden bediend met hun sterke merken.

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1