IMG_9116

FANUC

FanucLogo
FanucLogo

FANUC

FANUC, de Japanse wereldleider in industriële robots, biedt een uitgebreid product portfolio van industriële robots. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1956, staat FANUC symbool voor betrouwbaarheid en vooruitgang in de automatisering. Hun missie is om de productie-efficiëntie van klanten wereldwijd te verhogen met hun slimme en geavanceerde robots. 

Download brochure
Fanuc Robot voor Machinebelading

De gele robot voor je productieoptimalisatie

De robots van FANUC zijn ontworpen om precisie, efficiëntie en betrouwbaarheid te leveren. Belangrijke onderdelen maken ze in hun eigen fabriek, voor een superieure kwaliteit. Hun oplossingen zijn gericht op het  optimaliseren van de productieprocessen, waardoor bedrijven in sectoren zoals de metaal, maak, lucht- en ruimtevaart, automotive, elektronica en FMCG kunnen profiteren van deze robots.

FANUC's toewijding aan innovatie en klanttevredenheid, gecombineerd met hun uitgebreide netwerk van wereldwijde vestigingen, zorgt ervoor dat we bij Gibas directe met de juiste contactpersoon kunnen schakelen. 

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1