GresselSpantechniek

Gressel

Logo_Gressel
Logo_Gressel

Gressel

Gressel is een toonaangevend merk dat zich specialiseert in hoogwaardige spantechniek oplossingen voor bewerkingsmachines. Sinds hun oprichting in 1923 heeft Gressel zich gericht op het ontwikkelen van innovatieve en betrouwbare producten, waardoor ze wereldwijd erkenning hebben gekregen als een betrouwbare partner in de industrie.

GresselSpantechniek

Gressel spantechniek, voor drie-, vier-, en vijf-assige bewerkingscentra

Het brede assortiment van Gressel omvat mechanische, hydraulische en pneumatische spantechnieken, die allemaal zijn ontworpen om je productieprocessen te optimaliseren en de productiviteit te verhogen. Zo is het mogelijk om twee werkstukken te klemmen met één schroef en is het mogelijk om meervoudig te spannen met beperkte ruimte. Door te kiezen voor Gressel, profiteer je van meer dan 100 jaar ervaring en expertise in het ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogstaande spantechniek oplossingen. Deze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste kwaliteits- en prestatie-eisen, en zorgen voor optimale resultaten in jouw productieomgeving.

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1