HamPrecision

Ham Precision

Ham Precision
Ham Precision

Ham Precision

Ham Precision, opgericht in 1969, staat bekend om de productie van hoogwaardige hardmetalen en polykristallijne diamant (PCD) gereedschappen. Ze zijn toegewijd aan het leveren van effectieve oplossingen voor de meest veeleisende klanten wereldwijd, met een breed scala aan toepassingen en industrieën. 

HamPrecision

Haal het beste uit je bewerkingsprocessen

Ontdek de veelzijdigheid van Ham Precision's product portfolio, bestaande uit boren, ruimers, frezen, verzinkfrezen, WSP-gereedschappen in PCD en CBN, en speciale gereedschappen voor PCB-productie, tandheelkundige en medische sector. Daarnaast produceren zij innovatieve componenten voor vaste-stoflasers binnen hun Crystal Technology-divisie. De sectoren waarin deze gereedschappen worden gebruikt variëren van de automobiel- en toeleveringsindustrie, machine- en installatiebouw, lucht- en ruimtevaart, matrijzen- en gereedschapsindustrie, tot printplaatindustrie en medische technologie. Profiteer van hun korte levertijden, flexibiliteit en uitgebreide diensten.

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1