KelchPrecisie

Kelch

KelchLogo-01
KelchLogo-01

Kelch

Kelch, opgericht in de vroege jaren 40 door Friedrich Kelch, is een merk dat zich heeft ontwikkeld van een bescheiden lokaal bedrijf tot een wereldwijd succesvol bedrijf in de afgelopen 80 jaar. Het bedrijf heeft zijn service- en productassortiment voortdurend uitgebreid en aangepast aan de huidige technologie en veranderende marktbehoeften. Kelch staat nu bekend als een systeemleverancier voor de volledige procesketen.

Download brochure
KelchPrecisie

Indrukwekkende prestaties binnen een gesloten systeem

Het portfolio van Kelch wordt gekenmerkt door precisie en efficiëntie. Ze streven ernaar hun klanten perfectie, nauwkeurigheid en uitgebreide diensten te bieden. Het geheim achter het succes van het bedrijf is de "KEC" - Kelch Efficiency Circle. Dit omvat producten en diensten die indrukwekkende prestaties leveren binnen een gesloten systeem, variërend van precisiegereedschappen en toonaangevende instellingsapparaten tot hun Smart Factory Services - een complete Industrie 4.0-oplossing met flexibel combineerbare modules. Klanten vertrouwen op Kelch om hun concurrentievoordeel te waarborgen dankzij de state-of-the-art oplossingen.

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1