22ed8068d4463826a31912ba3188e5183a44bda0

Mobile Industrial Robots

MiR_Logo_Origineel_png
MiR_Logo_Origineel_png

Mobile Industrial Robots

Mobile Industrial Robots (MiR) is een wereldleider in de ontwikkeling en productie van autonome mobiele robots (AMR's). AMR’s zijn uitermate geschikt voor het optimaliseren van de interne logistiek bij productiebedrijven. De samenwerking tussen Gibas en MiR is er een van het eerste uur. Gibas werkt sinds de oprichting van MiR (2013) al samen en kan met recht de pionier in AMR technologie genoemd worden. MiR staat bekend om het leveren van betrouwbare, flexibele en gebruiksvriendelijke robots.

Download brochure
MiR600_MiR1350_3

Verbeter de interne logistiek met geavanceerde AMR's

Mobile Industrial Robots biedt innovatieve autonome mobiele robotoplossingen die zijn ontworpen om bedrijven in verschillende branches te helpen hun logistieke processen te stroomlijnen. De AMR's van MiR zijn uitgerust met geavanceerde navigatietechnologie en kunnen zelfstandig door dynamische werkomgevingen navigeren. Een obstakel op zijn route? Geen punt. In tegenstelling tot een Automated Guided Vehicle, ofwel AGV, navigeert de MiR er behendig omheen en vervolgt zijn route. Er is dan ook geen aanvullende infrastructuur of magneetbaan nodig om de MiR zijn werk te laten doen. Verandert er dus iets in je fabriekslayout? Geen punt, met behulp van de scanners op de MiR leer je in no-time zijn nieuwe kaart in en je kunt weer door.

Bij Gibas hebben we een verscheidenheid aan topmodules voor op de MiR gebouwd. Daarmee maken we ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals pallettransport, transport van karren en trolleys, belading van (meet)machines, orderpicking, tooltransport en nog veel meer.

Bij Gibas integreren we MiR-robots standalone of geïntegreerd met uw bovenliggende ERP, MES of WMS systemen. Dit alles met onze in house ontwikkelde integratiesoftware, in nauwe samenwerking met uw IT specialisten.

Door te kiezen voor Gibas en Mobile Industrial Robots, investeert u in een oplossing die niet alleen de productiviteit van uw bedrijf verhoogt, maar ook uw medewerkers beschikbaar maakt voor de waarde toevoegende activiteiten in het productieproces.

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1