ReishauerTools

Reishauer

ReishauerLogo
ReishauerLogo

Reishauer

Reishauer is een toonaangevend merk op het gebied van gespecialiseerde gereedschappen voor bewerkingsmachines. Ze bieden geïntegreerde oplossingen voor het slijpen van tandwielen met hun "Circle of Competence" en zijn gespecialiseerd in dressinggereedschap en opspanmiddelen.

ReishauerTools

Voor precisie en efficiëntie

Reishauer dressinggereedschappen en opspanmiddelen zijn essentieel voor het slijpen van tandwielen en het realiseren van een efficiënt en nauwkeurig proces. Ze ontwikkelen en produceren klantspecifieke diamant- en CBN-gereedschappen met elektrolytische binding, die zich onderscheiden door hun hoge precisie, lange levensduur en slijtvastheid.

Voordelen van Reishauer zijn onder andere:
Perfect afgestemd op de slijpmachine
Hoge nauwkeurigheid en herhaalbaarheid
Snelle opspantijden
Constante opspankracht
Lage slijtage dankzij hoogwaardig staal
Lange levensduur

Reishauer opspanmiddelen zorgen voor een hoogprecisie slijpproces en dragen bij aan een verhoogde productiviteit, zowel bij grote als kleine productievolumes. Profiteer van de uitstekende prestaties en betrouwbaarheid die Reishauer gereedschappen bieden voor jouw bewerkingsmachines.

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1