Rhenus1

Rhenus

Logo_rhenus_q-01-01
Logo_rhenus_q-01-01

Rhenus

Ontdek Rhenus, een pionier in industriële koelsmeermiddelen vanuit Duitsland. Deze vooruitstrevende onderneming streeft ernaar om voor elke toepassing het optimale product te ontwikkelen. Met meer dan 270 betrokken medewerkers wereldwijd, van wie meer dan 20% in onderzoek en ontwikkeling werkt, staan ze bekend om hun krachtige allrounders en gespecialiseerde oplossingen. Met Rhenus zorg je voor een veilige en efficiënte metaalbewerking.

Rhenus1

Hoogste werkstukkwaliteit en minder slijtage van je gereedschap

Rhenus is niet zomaar een merk, het is een merk dat zich inzet voor innovatie en uitmuntendheid in de sector van industriële koelsmeermiddelen. Ze stellen alles in het werk om koelsmeermiddelen te ontwikkelen die machines en gereedschappen beschermen tegen verhoogde slijtage en die zorgen voor optimale maatnauwkeurigheid en oppervlaktekwaliteit. Bovendien zijn Rhenus koelsmeermiddelen huidvriendelijk en hebben ze een lange levensduur, waardoor ze ideaal zijn voor bijna elke productieomgeving.

Met Rhenus kies je voor stabiliteit, materiaalcompatibiliteit en minder corrosie, wat van cruciaal belang is voor een soepele toepassing. De hoogwaardige koelsmeermiddelen en metaalbewerkingsoliën van Rhenus zijn een succesfactor voor elk productieproces. Of je nu aan het boren, slijpen, frezen, ponsen of snijden bent, Rhenus garandeert de hoogste werkstukkwaliteit en aanzienlijk minder slijtage van je gereedschap.

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1