RobotiqGrijperencamera

Robotiq

Robotiq
Robotiq

Robotiq

Robotiq is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van robotgrijpers, sensoren en software-oplossingen voor collaboratieve robots. Opgericht in 2008, heeft het merk zich gevestigd als een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve en gebruiksvriendelijke plug en play oplossingen om hun automatiseringsprocessen te verbeteren.

Download brochure
RobotiqGrijperencamera

Voor geavanceerde cobot-accessoires

Robotiq richt zich op het leveren van hoogwaardige cobot-accessoires en oplossingen voor bedrijven in diverse sectoren, zoals productie, logistiek en elektronica. Het uitgebreide productaanbod van Robotiq omvat adaptieve grijpers, kracht- en tastgevoelige sensoren, en gebruiksvriendelijke software, allemaal ontworpen om naadloos te integreren met collaboratieve robotarmen van verschillende merken.

De producten van Robotiq zijn ontworpen om direct aan te sluiten en te gebruiken. Het hoge "plug and play, do it yourself" karakter is de basis voor het succes van Robotiq. Door het brede assortiment, zijn er veel verschillende toepassingen mogelijk. Zo kun je denken aan oplossingen voor het schuren van 3D gekromde oppervlakten, pneumatische grijpers voor product handling, maar ook vacuüm grijpers behoren tot het aanbod.

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1