SchaublinMachines

Schaublin Machines SA

Schaublin_logo-01
Schaublin_logo-01

Schaublin Machines SA

Schaublin Machines SA, gevestigd in Zwitserland, is een eeuwenoud bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige, duurzame CNC-draaicentra. Met machines die al meer dan 60 jaar in gebruik zijn, staan ze bekend om hun expertise in high-precision draaien en hun toewijding aan de evolutie van hun technologie.

SchaublinMachines

Perfectie in precisiedraaien

Schaublin Machines SA draagt een erfenis van legendarische Zwitserse draaibanken, met een unieke expertise in hoge precisie draaien. Hun beroemde draaibanken, verkocht over de hele wereld, zijn een fijn voorbeeld van evolutie, waarbij het beste van het verleden en heden samenkomen om je naar de toekomst te leiden. 

Schaublin Machines SA biedt ook retrofitting-services, dat wil zeggen een complete revisie met vervanging van de numerieke besturing en aanpassing aan de CE-normen, van hun oudere producten. Vertrouw op hun jarenlange ervaring en uitgebreide knowhow voor een tijdloze prestatie met Schaublin-technologie en precisie.

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1