quiesttornos

Tornos

Tornos_Logo_jpg
Tornos_Logo_jpg

Tornos

Tornos, opgericht in 1880, is een toonaangevende Zwitserse fabrikant van langdraai- en meerspindelmachines, gevestigd in Moutier. Met meer dan 120.000 geleverde machines wereldwijd, staat Tornos bekend om zijn kwaliteit, precisie, productiviteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf loopt voorop in programmeergemak en Industrie 4.0, en blijft innoveren om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

quiesttornos

Geavanceerde oplossingen van Tornos voor kleine producten

Tornos biedt een breed scala aan hoogwaardige producten voor diverse industriële toepassingen, waaronder CNC-langdraaimachines voor onderdelen met diameters van 1 tot 36 mm, multispindelmachines voor groot seriewerk tot 32 mm diameter en Almac bewerkingscentra voor complexe, hoognauwkeurige kleine onderdelen.

Deze geavanceerde machines zijn speciaal ontworpen om de efficiëntie en nauwkeurigheid van je productieproces te verbeteren. Tornos machines staan bij bedrijven in verschillende sectoren. Onder andere de automotive, medische, lucht- en ruimtevaart of horloge-industrie.

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1