UR-familie

Universal Robots

Universal_robots_logo-01
Universal_robots_logo-01

Universal Robots

Universal Robots is een toonaangevende producent van collaboratieve robots (cobots) die zijn ontworpen om bedrijven te helpen automatiseren en efficiënter te werken. Opgericht in 2005, heeft het merk zich wereldwijd gevestigd als dé pionier in de cobot-industrie met gebruiksvriendelijke, flexibele en veilige oplossingen voor uiteenlopende sectoren.

Download brochure
UR-familie

Ontworpen om samen te werken met mensen

Universal Robots ontwikkelt geavanceerde cobots om bedrijven in diverse branches, zoals productie, logistiek en elektronica, naar een hoger niveau te tillen. De cobots van Universal Robots zijn ontworpen om naadloos samen te werken met mensen, waardoor taken efficiënter en veiliger worden uitgevoerd. Deze gebruiksvriendelijke cobots zijn eenvoudig te programmeren en kunnen snel worden aangepast aan nieuwe processen, wat resulteert in een kortere terugverdientijd en kostenbesparingen.

Bovendien voldoen de cobots aan strenge veiligheidsnormen (TÜV gecertificeerd), zodat ze naast werknemers kunnen functioneren zonder extra veiligheidsmaatregelen. Door te kiezen voor Universal Robots, investeert u in een toekomstbestendige oplossing die de productiviteit en groei van uw bedrijf bevordert, terwijl u tegelijkertijd de werkomstandigheden van jouw medewerkers verbetert.

In de Benelux is Gibas partner van Universal Robots vanaf het eerste uur. Op dat moment bestond het bedrijf nog slechts uit een handvol medewerkers, vandaag de dag is het uitgegroeid tot een speler van wereldformaat. Met onze ervaring als pionier, de nodige jaren ervaring en inmiddels een installed base van 2250+ cobots in de Benelux zijn we graag een volwaardige gesprekspartner voor onze klanten.

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1