Terug naar overzicht verhalen

/Nakamura-Tome   /Interview   /Automotive & Aerospace  

Gibas & Reiger Suspension: Samenwerking van kwaliteit en betrouwbaarheid

Gibas & Reiger Suspension: Samenwerking van kwaliteit en betrouwbaarheid

Terug naar overzicht verhalen

In de wereld van schokbrekers, waar kwaliteit en duurzaamheid van cruciaal belang zijn, staat Reiger Suspension bekend als een toonaangevende naam. Ze zijn niet alleen gespecialiseerd in het vervaardigen van schokbrekers voor de rallysport, defensie, brandweer maar ook onderstellen voor stoelen voor de marine. Maar zoals elk groeiend bedrijf, kende ook Reiger Suspension uitdagingen in hun productieproces.

De noodzaak van verandering

Vóór de implementatie van geautomatiseerde productieprocessen vertrouwde Reiger Suspension grotendeels op handarbeid om hun producten te vervaardigen. Dit omvatte repetitieve taken zoals assembleren, solderen en testen, die niet alleen tijdrovend waren, maar ook gevoelig waren voor menselijke fouten. Deze inefficiënte processen waren een belemmering voor de groei van het bedrijf en stonden de levering van hoogwaardige producten in de weg.

Om concurrerend te blijven en hun productiecapaciteit te vergroten, besloot Reiger Suspension dat het tijd was voor verandering. Ze zagen de voordelen van automatisering, zoals verhoogde efficiëntie, nauwkeurigheid en consistentie, en begonnen hun transformatie naar geautomatiseerde productie.

ReigerSuspension

"Gibas heeft niet alleen onze productie geoptimaliseerd, maar ook onze werknemers opgeleid en ons geholpen om razendsnel een langdurig probleem op te lossen. Hun expertise en snelle reactie hebben ons vertrouwen in hen versterkt." - Reiger Suspension

Nakamura voor complexe producten van hoge kwaliteit

Na deze succesvolle interventie koos Reiger Suspension resoluut voor Nakamura machines, mede dankzij de eerdere positieve ervaring met Gibas. Voordat de factuur voor de tweede Nakamura zelfs maar was verzonden, had Reiger Suspension al betaald, een teken van hun vertrouwen en tevredenheid. De keuze voor Nakamura was duidelijk: consistentie in productie, snelle probleemoplossing en de mogelijkheid om complexe producten van hoge kwaliteit te vervaardigen.

Reiger Suspension had al positieve ervaringen met een Nakamura die uitstekend presteerde: snel, van hoge kwaliteit en betrouwbaar. De toegevoegde waarde van Gibas in deze samenwerking kan niet worden onderschat. Gibas heeft niet alleen geholpen met het opzetten en optimaliseren van de productie, maar heeft ook een belangrijke rol gespeeld in het opleiden van operators. Deze operators hebben vervolgens de kennis en vaardigheden ontwikkeld om zelfstandig kwaliteitsproducten te vervaardigen.

Bij eventuele problemen staat Gibas altijd klaar. Een telefoontje is voldoende voor direct advies en bij grotere problemen is Gibas snel ter plaatse om het op te lossen. Deze toewijding aan service en kwaliteit maakt van Gibas een onmisbare partner voor Reiger Suspension.

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1