Terug naar overzicht verhalen

/Nidec OKK   /Metaal & Maak   /Machinebelading  

Schramme Industries: klaar voor de toekomst

Schramme Industries: klaar voor de toekomst

Terug naar overzicht verhalen

Schramme Industries, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de afwerking van kubische onderdelen voor de high-end OEM industrie, staat bekend om hun ongeëvenaarde flexibiliteit en nauwkeurigheid in hun productieprocessen. Ondanks de economisch onzekere tijden, besloot Schramme Industries hun productiecapaciteit verder uit te breiden, gedreven door de beschikbaarheid van een voorraadmachine en nieuwe, veelbelovende projecten voor de toekomst.

IMG20230427172341

"Het is fijn om na een zeer bewogen periode alsnog terug de draad op te nemen, het ondernemerschap te laten zegevieren en de markt opnieuw een verdere toekomst aan te bieden." - Guy Schramme 

Negen machines op een FMS-lijn

Met trots bevestigde Schramme Industries de aankoop van een nieuwe machine ter uitbreiding van hun FMS-lijn. Deze machine, een OKK HM630 geleverd door Gibas, zal binnenkort operationeel zijn. Sinds 2005 vertrouwt Schramme Industries op Gibas voor technische installaties en onderhoud, en de samenwerking heeft geleid tot indrukwekkende resultaten.

De samenwerking tussen Gibas en Schramme Industries is wederzijds voordelig gebleken, aangezien Gibas continu wordt uitgedaagd om mee te denken en te innoveren in de technische installaties. Dit partnerschap heeft Gibas in staat gesteld om hun kennis en ervaring verder te verdiepen en zo continue wordt uitgedaagd om mee te denken, waarbij kwaliteit en service altijd op de eerste plaats staan.

In totaal zijn er negen machines aangesloten, 24/5 producerend op een FMS-lijn met 234 pallets van 750x750. De voortdurende investering in hun productiecapaciteit en samenwerking met Gibas stelt Schramme Industries in staat om hun klanten nog beter van dienst te zijn en hen te voorzien van hoogwaardige producten met een ongekende flexibiliteit.

De samenwerking toont aan hoe cruciaal het is om te investeren in toekomstgerichte oplossingen, zelfs in onzekere tijden. Dankzij de betrouwbaarheid en expertise van Gibas kan Schramme Industries hun marktpositie versterken en hun klanten blijven voorzien van uitmuntende producten.   

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1