Terug naar overzicht verhalen

/Interview   /Automotive & Aerospace   /Fanuc  

VCST: Succesvolle samenwerking leidt tot innovatieve tandwielproductie

VCST: Succesvolle samenwerking leidt tot innovatieve tandwielproductie

Terug naar overzicht verhalen

VCST, een toonaangevend bedrijf in de productie van hoogwaardige tandwielen en aandrijfcomponenten, werkt al lange tijd samen met Gibas. In die tijd is de samenwerking uitgegroeid tot een waar partnerschap, waarbij Gibas een belangrijke rol speelt in het realiseren van het succes van VCST. Toen VCST op zoek was naar een oplossing voor de opstart van een nieuwe productielijn voor tandwielen, wisten zij precies bij wie ze moesten zijn.

Oplossing op maat

De uitdaging voor VCST was om draaibanken te vinden die hoge volumes aankonden in een 24/7 operatie. Daarnaast was er behoefte aan automatisering en integratie van een meetmachine. Na een grondige marktverkenning koos VCST voor Gibas, omdat zij in staat waren om met specifieke oplossingen te komen die de concurrentie niet kon bieden.

Twee Fanucs_noproduct

"Het sterke punt van Gibas was het out of the box denken waarmee Gibas kwam met oplossingen waar de andere geen antwoord op hadden." - Bart Stevens

Win-win situatie

De samenwerking tussen VCST en Gibas resulteerde in een efficiënte en innovatieve oplossing voor de productie van tandwielen. Gibas onderscheidde zich door hun sterke en creatieve engineering, en hun vermogen om echt mee te denken in het probleem van de klant. Ze werkten gezamenlijk aan de oplossing en lieten VCST niet met integratieproblemen zitten.

De flexibiliteit, creativiteit en het feit dat Gibas erg betrokken was, maakte hen tot de ideale partner voor VCST. Dankzij de expertise en toewijding van Gibas kon VCST hun productieproces optimaliseren en hun capaciteit vergroten. Hierdoor zijn zij nu in staat om te voldoen aan de vraag naar hun hoogwaardige tandwielen.

De succesvolle samenwerking met Gibas heeft VCST in staat gesteld om hun marktpositie te versterken en hun klanten beter van dienst te zijn. Het vertrouwen en de synergie tussen beide bedrijven hebben geresulteerd in een win-win situatie, waarbij Gibas een gewaardeerde partner is geworden die VCST helpt om de uitdagingen van morgen aan te gaan.

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1