VictorTaichungVcenter

Victor Taichung

Victor Taihung_Logo_png
Victor Taihung_Logo_png

Victor Taichung

Victor Taichung, een Taiwanese fabrikant opgericht in 1954, staat bekend om de productie van hoogwaardige draai- en freescentra. Gevestigd in Taichung City, focust het bedrijf zich op het leveren van betrouwbare machines voor concurrerende prijzen, dankzij de in-house fabricage en de eigen gieterij is dit mogelijk.

Download brochure
VictorTaichungVcenter

Innovatieve draai- en freescentra voor verschillende industrieën

Victor Taichung biedt een breed scala aan producten, waaronder multitasking machines, horizontale en verticale draaibanken, 5-assige bewerkingscentra, en horizontale en verticale bewerkingscentra.

De machines van Victor Taichung zijn geschikt voor diverse toepassingen in sectoren zoals de automobielindustrie, luchtvaart en medische technologie. Door het gebruik van Meehanite Casting (hun eigen gietproces) en de productie van de meeste componenten in hun eigen gieterij, garandeert Victor Taichung een hoge betrouwbaarheid en kwaliteit van hun machines. Bovendien zorgt de in-house productie voor nauwkeurige kwaliteitscontrole en concurrerende prijzen.

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1