Wibemo Collet-01

Wibemo

Wibemo
Wibemo

Wibemo

Wibemo, opgericht in 1967, is een familiebedrijf gespecialiseerd in het produceren van precisiegereedschappen zoals speciale collets. Met meer dan 35 medewerkers en een moderne productiewerkplaats, biedt Wibemo een uitgebreide service en een efficiënte samenwerking om je processen te vereenvoudigen en de kosten van verschillende tools te verlagen.

Wibemo Collet-01

Op maat gemaakte collets

Wibemo onderscheidt zich als specialist in gereedschappen voor jouw Zwitserse draaibanken. Ze bieden een wereldwijde service om je machines te voorzien van een breed scala aan Zwitserse merken en hoogwaardige producten. Hun expertise en lange ervaring garanderen realistische levertijden en ze hebben een moderne productiewerkplaats voor speciaal gereedschap en maatwerkapplicaties. Met een R&D-afdeling klaar om jouw projecten te bestuderen en ontwikkelen, kan Wibemo speciale gereedschappen en op maat gemaakte collets aanbieden. Hun diensten omvatten ook een 48-uur service voor het herslijpen van je collets. Vertrouw op Wibemo's jonge en dynamische team voor een efficiënte samenwerking en het verminderen van je aankoopkosten van verschillende tools.

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1