Machines-Willemin-Macodel-all

Willemin-Macodel

Willemin-Macodel_Logo_png
Willemin-Macodel_Logo_png

Willemin-Macodel

Willemin-Macodel, een toonaangevend Zwitsers bedrijf in de productie van hoogwaardige bewerkingscentra en -systemen, staat bekend om zijn innovatie en precisie. Met een focus op de ontwikkeling van oplossingen op maat, helpt Willemin-Macodel klanten bij het realiseren van complexe en nauwkeurige producten in diverse sectoren, waaronder de medische, horloge-, semiconductor, lucht-en ruimtevaartindustrie.

Machines-Willemin-Macodel-all

Innovatieve oplossingen van Willemin-Macodel voor veeleisende toepassingen

Willemin-Macodel biedt een breed assortiment van hoognauwkeurige multitask-machines die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van precisie, efficiëntie en betrouwbaarheid. Met een indrukwekkende portfolio van producten, waaronder 5-assige bewerkingscentra, multi-spindle draaimachines en automatiseringssystemen, helpen de machine van Willemin-Macodel bedrijven om hun productieprocessen te optimaliseren en hoogwaardige, complexe onderdelen te produceren.

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1