WTEOpspanning-01

WTE

WTELogo
WTELogo

WTE

Als specialist in hoog nauwkeurige opspanningen, ontwikkelt en produceert WTE Präzisionstechnik GmbH hoogwaardige producten in het gebied van span technologie. Sinds 1999 staat WTE bekend om haar expertise in precisie boorkop systemen, hydraulische opspanningen en krimptechnologie. Als onderdeel van de MAPAL Group sinds 2008, blijft WTE voortdurend innoveren en haar productassortiment uitbreiden.

WTEOpspanning-01

Precisie pasnauwkeurigheid en hoge klemkracht

WTE staat niet alleen bekend om haar state-of-the-art productiefaciliteiten en continue modernisering, maar ook om haar toegewijde en hoog gekwalificeerde werknemers. Met producten variërend van hydraulische opspanningen tot krimp- en boorkoppen, en zelfs micro-opspanningen voor micromachining, levert WTE oplossingen die zijn afgestemd op bijna elke verspaningstaak

De hydraulische opspanningen van WTE garanderen optimale werkstukoppervlakken en lange gereedschapslevensduur door hoge trillingsdemping. De krimp- en boorkoppen, bekend om hun precisie pasnauwkeurigheid en hoge klemkracht, bieden hoge dimensionale nauwkeurigheid op het werkstuk. Om tegemoet te komen aan de eisen van steeds kleinere onderdelen, heeft WTE ook universele boorkoppen ontwikkeld voor micromachining.

Merknaam wordt ingezet bij:

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe Gibas u kan helpen met het invullen van innovatieve oplossingen. Laat ons u overtuigen van de voordelen die wij bieden.

Mask Group 50-1